Drvoprerađivački obrt Fagus


Drvoprerđivački obrt Fagus već godinama djeluje kao obiteljski obrt u okruženju dinamičnog napretka, pomoću suvremenih tehnologija koje nam omogučavaju osiguravanje kvalitete primjenom procesnog strukturiranja proizvodnje.

Prati nas dugogodišnje iskustvo u pilanarskom poslu kroz naglasak na kvalitetu i efektivnu raspodjelu i iskorištenje resursa.

Otpočetka smo orijentirani na industriju i njihove potrebe za velikim količinama paleta, što ne znaći da smo zapostavili kupce s manjim potrebama.

Naša pouzdanost i odgovornost su nam održale konstantu, osigurala širenje, opstanak te povečanje proizvodnje i stalnu medernizaciju u ovim kriznim vremenima, što je znak zdravog poslovanja i povjerenja naših kupaca.

Nudimo širok spektar usluga prerade drveta i drvene ambalaže kao i njihovo kompletiranje i sastavljanje u jedinične i jedinstvene proizvode prema mjeri i zahtjevima kupca.
Kao naše največe snage prepoznajemo dinamičnu mogučnost prilagodbe kupcu i tržištu te visoku razinu kvalitete uz pravovremenu isporuku. O tome jamči naše poslovno iskustvo koje je prepoznato u širokom spektru Europskog gospodarstva među kojima su i neki od velikih Hrvatskih i Inozemnih poslovnih partnera (auto industrija, petrokemijska industrija, industrija obnovljivih izvora energije, metaloprerađivačka industrija).

Ovom prilikom Vas pozivamo da pogledate naš asortiman proizvoda, upoznate se s drvoprerađivačkim obrtom Fagus te Vas srdačno pozdravljamo u nadi za buduća poslovna iskustva i uspješnu suradnju.