Drvene palete


Proizvodnja, prodaja i otkup drvenih paleta.

Montirana drvena ambalaža je naš primarni oblik proizvoda tako da je naša glavna djelatnost izrada jednokratnih drvenih paleta.

Kroz višegodišnje iskustvo smo shvatili i pronašli nama najprihvatljivije načine proizvodnje drvenih paleta koji nam jamče očuvanu kvalitetu i robustnu građu te da bismo to ostvarili, orijentirali smo se na preradu tvrdog drveta poput bukve ili graba u gotov proizvod - drvene palete.

Palete proizvodimo od mekog i tvrdog drveta ovisno o želji kupca. Ovisno o vašem proizvodu, mi paletu prilagođavamo vama. U stanju smo odgovoriti na najzahtjevnije dodijeljene zadatke koje izvršavamo s lakoćom.

U stanju smo proizvesti velike količine paleta i isporučiti ih u dogovorenom roku što nam je glavna odlika. Kako postoje razni tipovi i oblici paleta, tako smo ih mi u stanju sve izraditi bez obzira na vaše potrebe.

Primarna namjena paleta je za prijenos robe viličarom te korištenje u distirbucijskom prometu robe koja se prijevozi kamionima i odgovarajućim vozilima za prijevoz drvenih paleta s robom.

Također vršimo i otkup euro paleta.

-palete s kockama (četverostrane)

za lakše rukovanje viličarom

fut13

-palete s legama (dvostrane)

za ostvarenje veće nosivosti

-rabljene europalete

vršimo otkup rabljenih europaleta kao i prodaju istih

fut4

-palete za cijepana drva

za lakši transport veće količine cijepanog drveta

fut25

-palete kao dekorativni namještaj

prilagodba veličine i izgleda palete po Vašoj mašti

fut23