Drveni okviri


Drveni okviri - izrada i prodaja drvenih okvira

Što su drveni okviri?

Drveni okviri za palete koriste se u kombinaciji s paletama različtih veličina ovisno o samom proizvodu koji će se pohranjivati unutar drvenih okvira. Služe za zaštitu pri transportu gotovih proizvoda i prerađevina u tuzemnom i inozemnom prometu pri razmjeni dobara. Drveni okviri na paletama uz dodatne poklopce pružaju potpunu zaštitu tereta, ali i pojačavaju sigurnost na radu s obzirom da je manja mogućnost potencijalnog rasipanja tereta.

Sklopljeni drveni okviri na paletama su jedna od najkompaktnijih vrsta drvene ambalaže pri čemu jedan od najvećih koristi je ušteda prostora prilikom skladištenja i transporta prazne ambalaže - mogućnost sklapanja drvenih okvira za palete.

Na slici je prikazan drveni okvir

Koje vrste drvenih okvira nudimo?

U našoj ponudi pronađite različite vrste drvenih okvira. Drveni okvir može se razlikovati po dužini, širini i visini. Vrsta kutnika i potrebni poklopci također su dostupni i prilagođeni prema odabranim dimenzijama samih drvenih okvira.

Modernom proizvodnjom nastojimo biti u korak sa suvremenim standardima te isporučujemo proizvod vrhunske kvalitete koji je sukladan sa standardima proizvodnje.

Na slici je prikazan jedan od oblika okvira koje nudimo

Kako koristiti drvene okvire?

Drveni paletni okviri se postavljaju na palete. Ovisno o potrebama postavljaju se okviri do potrebne visine samog okvira. Ukoliko postoji potreba na sam vrh se postavljaju poklopci za drvene sanduke. U slučaju prijevoza praznih sanduka, dostupna je mogućnost preklapanja sanduka dijagonalno pri čemu smanjujete sam volumen koji okviri zauzimaju u prostoru transportnog vozila.

Drveni okviri omotani folijom

Prednosti korištenja drvenih okvira?

Jednostavnost rukovanja drvenim okvirima, mogućnost višekratne uporabe, mogućnost zamjene pojedinih dijelova okvira doprinose održivosti ovakve vrste zaštite tereta pri transportu. Pruža pouzdanu zaštitu pri transportu s obzirom da se sastoji od više dijelova koji zajedno mogu podnijeti velika opterećenja bočnog, ali i vertikalnog pritiska.

Drveni okviri imaju veliku mogućnost primjene u različitim industrijama. Najbolja su rješenja za transport tereta unutar drvenih okvira u industrijama obrade metala, automobilskoj industriji, strojarstvu, vrtlarstvu i prijevozu prehrambenih artikala koji zahtijevaju sigurnu zaštitu.

Naša ponuda:

Drveni sklopivi okviri za palete:

  • - drveni okviri za euro palete
  • - drveni okviri za epal palete
  • - drveni sklopivi okviri za vrt

Drveni nastavci za palete:

  • - drveni nastavci za euro palete
  • - drveni nastavci za epal palete

Drveni okviri i nastavci za palete po mjeri

Kako naručiti drvene okvire?

Kontaktirajte nas telefonski, putem e-maila ili ispunjavanje obrasca na našoj web stranici.