Tko smo mi?


Drvoprerađivački obrt Fagus je obiteljsko poduzeće čija je primarna djelatnost proizvodnja jednokratnih namjenskih paleta, drvenih sanduka svih vrsta i oblika te profiliranih letvica različitih dimenzija. Osnovao ga je 2005. godine vlasnik Antun Kljaić, dok su mu se tijekom godina pridružili sin Dominik i kći Andrea.
Glavni fokus proizvodnje nam leži u proizvodnji namjenskih paleta raznih dimenzija. Tvrtka je u kontinuiranoj ekspanziji i učestali smo korisnici mjera iz fondova Europske unije pomoću kojih unaprijeđujemo poslovanje.

Prati nas dugogodišnje iskustvo u drvoprerađivačkom poslu kroz naglasak na kvalitetu, pravovremenu isporuku, te efektivnu raspodjelu i iskorištenje resursa. Otpočetka smo orijentirani na industriju i njihove potrebe za velikim količinama paleta, no to ne znači da smo zapostavili kupce s manjim potrebama.

Naša pouzdanost i odgovornost su nam održale konstantu, osigurala širenje, opstanak te povećanje proizvodnje i stalne modernizacije, kao znak zdravog poslovanja i povjerenja naših kupaca.

Nudimo širok spektar usluga prerade drveta i drvene ambalaže kao i njihovo kompletiranje i sastavljanje u jedinične i jedinstvene proizvode prema mjeri i zahtjevima kupca.

Cilj nam je postati lider u proizvodnji ambalažnih proizvoda te ostati ogledni primjer kako se mukotrpnim radom i odricanjem, kao i iskrenošću i pouzdanošću može doći do uspjeha i reprezentativnih proizvoda koji pokreću našu privredu, uspješnog izvoza koji pokreće našu državu i ekonomiju, a sve uz pravovremenu isporuku i kvalitetnu suradnju s kupcima i poslovnim partnerima.

Kao naše najveće snage prepoznajemo mogućnost prilagodbe kupcu i tržištu te visoku razinu kvalitete uz pravovremenu isporuku. O tome jamči naše poslovno iskustvo koje je prepoznato u širokom spektru Europskog gospodarstva među kojima su i neki od velikih Hrvatskih i inozemnih poslovnih partnera (auto industrija, petrokemijska industrija, industrija obnovljivih izvora energije, metaloprerađivačka industrija).

Ovom prilikom Vas pozivamo da pogledate naš asortiman proizvoda, upoznate se s drvoprerađivačkim obrtom Fagus te Vas srdačno pozdravljamo u nadi za buduća poslovna iskustva i uspješnu suradnju.

 

Obitelj Kljaić