Tko smo mi?


Obiteljsko smo poduzeće čija je primarna djelatnost je proizvodnja paleta i sanduka svih vrsta i oblika te profiliranih letvica.  Glavni fokus proizvodnje leži u proizvodnji paleta. Tvrtka je u kontuinuiranoj ekspanziji pri čemu smo konstanti korisnici mjera iz EU fondova kojima unapređujemo naše poslovanje. Pri proizvodnji i obradi drveta nastojimo koristiti obnovljive izvore energije pri čemu proizvodimo električnu energiju iz fotonaponskih ćelija smještenih na krovu proizvodnog pogona (91kw), a postavljanjem još 100kw fotonaponskih ćelija na krov novog proizvodnog pogona ćemo u potpunosti zadovoljiti naše potrebe za električnom energijom. Planiramo izgraditi sustav za peletiranje piljevine koju dobijamo kao nusproizvod proizvodnje čime bismo eliminirali isti.

Želja nam je zaokružiti ciklus obnovljivih izvora energije:

energija iz sunca -> za pokretanje strojeva kojima se pili trupac -> iz kojeg kao otpad i nusproizvod dobijamo piljevinu -> koju zatim prerađujemo u pelet -> kojim opet dobijamo toplinsku energiju.

“Namjera nam je postati lider u proizvodnji ambalažnih proizvoda te ostati ogledni primjer kako se mukotrpnim radom i odricanjem može doći do uspjeha, reprezentativnih proizvoda koji pokreću našu privredu te do uspješnog izvoza koji podiže našu državu, a sve uz kvalitetnu suradnju s klijentima i poslovnim partnerima.” – Dominik i Antun Kljaić