Koje proizvode možete pronaći kod nas?


Kako biste se uvjerili u kvalitetu našeg rada, donosimo Vam pregled fotografija iz našeg proizvodnog pogona u kojem se proizvode:

  1. Drvene palete svih vrsta i dimenzija bilo dvostrane ili četverostrane (mogućnost ulaska viličarom s 2 odnosno 4 strane palete) odnosno sa štaflama ili kockama. Palete od mekog i tvrdog drveta, za transport svih vrsta tereta, čak i prekooceanski kontejnerski transport. Palete sa štaflama koje imaju procjep-rupu-glodan prorez za manipulaciju viličara sa sve 4 strane.
  2. Drveni sanduci za transport svih vrsta tereta bilo voća i povrća, strojeva, kamina, rezervnih dijelova, el uređaja. Odgovara transportu za prekooceanski, tuzemni i inozemni promet.
  3. Drveni okviri za palete raznih dimenzija – mogućnost nadogradnje jedan na drugi kako bi dobili na visini.
  4. Drveni elementi, za opšivanje proizvoda, kovanje paleta, za namještaj, za podove…
  5. Profilirane letvice, jedinstven proizvod  od graba – drveta koji nema tanina te na taj način ne ostavlja tragove na sušenim elementima. Omogućava bolju cirkulaciju zraka tokom sušenja elemenata budući da je kontaktna ploha vrlo mala, onemogućava nastajanje gljivica i fleka na sušenim elementima čime povećava njihovu iskoristivost, a time i vrijednost. Dakle jedinstven i vrlo rijedak proizvod na tržištu koji vaš gotov proizvod čini boljim.

Općenito naša prilagodba kupcu je jedinstvena – u svakom trenutku možemo odgovoriti na Vaše zahtjeve i zato nema nemoguće misije (zahtjeva) za nas, za nas je sve izazov koji uspješno riješavamo.